Dog kom jeg ikke så langt i går, så her kommer det:
Morgenmad kl.10.00
- 2 æg, 1 ss piskefløde og lidt peber
- 2 skiver bacon
- 4 champignoner
- 1 skive ost
- Lidt ruccola og gul peberfrugt
Æg, bacon, svampe lavede jeg som omelet i pande med smør, ost lægges på og læg den ene halvdel over den anden. Pynt med grønt på toppen.
Frokost kl. 15.00
- Hakket kød af lam og okse
- 1 æg
- Salt og peber
- Smagforstærkere; jeg brugte fetaost, purre, hvidløg og rød chili
Blend det hele sammen og lav frikadeller efter ønsket størrelse. Steg dem i pande med smør.
Tilbehør her blev en skive ost på kødet samt 3 cherrytomater og lidt ruccola.
Aftensmad kl. 20.00
- Rester af omelet fra morgenmaden, nogle frikadeller fra frokost. Varmede det hele sammen toppet med Mozarella. 4 cherrytomater for at give det hele lidt farve.
OBS! Det skal siges, at dagens menu var lige rigeligt med kød og ost - godt var det, men burde være lidt mere balanceret efter min mening...MEN, man lærer for hver dag!!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar