tirsdag den 10. maj 2011

Min mad 10/5

Hallo, hallo der ude!

Et meget sent indlæg i dag...har været ude af huset siden kl. 8.30 i dag og er først kommet til at sætte mig ned nu ved 19-tiden (sent efter MIN normal...)

Men, det har været en spændende og indholdsrig dag; startede i morges med min første lektion i Zumba, kombineret med 25 minutters styrke bagefter. Nu er jeg ikke verdens bedste til at kombinere øvelser der indeholder både ben og armer, og det så nok riiimeligt alternativt det jeg stod og gjorde! Alt i alt en sjov træning, der virkelig fik sveden til at rende af mig!

Efterfølgende var der en omgang hos Bailine og jeg blev glædeligt overrasket, da jeg kunne se en poster med mit navn på i salonen! Det viser sig, at jeg er den seneste periodes største "taber", mht. centimeter og kilo - juhuuu og modtager en gratis behandling i præmie - JA TAK! :)

Og så, var der endelig tid for klipning! Jeg har ikke klippet mit hår siden september sidste år, med undtagelse af nakken, så jeg ikke ligner en tysk fodboldspiller fra 80'erne... Jeg har fundet tilbage til min gamle og kære frisør Milla, som jeg ikke har været hos i over 3½ år og det viste sig gudskelov, at hun stadigt var i den samme salon. Så utroligt dejligt, at få det lange garn af og se lidt mere sommer-frisk ud!

I mellem slagerne i dag har jeg nået en smut hjem forbi, for at lufte lillemanden i parken og spist nogle rester af gårsdagens omelet på stående fod...en del nødder har jeg også tygget mig igennem, da det er så nemt at have dem ved hånden i ens taske når en er på farten.


Aftensmad kl. 19.30

Ikke er der meget gods igen i mig i aften men jeg synes dog, at kreativiteten var en lille smule tilstede, da jeg "kreerede" denne lille hapser-ret:

 • Blade af sprød salat; jeg brugte Romaine
 • Hårdkogt æg
 • Makrel i tomat, duppet i køkkenpapir for at få det meste af tomatsaucen af (carbs!)
 • Philadelphia naturel
 • Røgløg 
 • Kruspersille
 • Sort peber
Del bladene i mindre dele om de er store. Smør lidt ost på, fordel makrellen, læg en båd æg henover og drys med rødløg. Pynt med persille og et drys peber. Perfekt hyggemad!

Ha' en dejlig aften i varmen!Det er altid hyggelig med en hilsen, kommentar eller et spørgsmål eller to - bare husk; jeg har ingen facit for LCHF kost, jeg prøver mig frem!

1 kommentar:

 1. Hej Sito,

  Lige et lille tip/opfølgning på min kommentar i april. Har faktisk fundet en OK "kage" opskrift med malet mandler som man måske ville kunne bruge som en slags lagkage bund, med en masse fløde og bær. Synes den er udemærket til at erstatte cravings man kan have efter sødt og tror den kan bruges til en masse forskelligt.
  http://lowcarbdiets.about.com/od/breads/r/lowcarbmuffins.htm
  Det er muffins - men jeg lavede det i en kage form, bare bag den ca. 10 minutter ekstra. Dejen kan være lidt for svampede, så måske skal der lidt mindre vand i...

  SvarSlet